Om oss

Vi vektlegger fagkunnskap, kompetanse, grundig prosjektering og god planlegging.

Vi er en mesterbedrift og godkjent lærebedrift.

Byggspesialisten ØST

Etter over 10 år med utvikling av eplehageprosjekter i Asker og Bærum ble Byggspesialisten Øst AS etablert i 2007. Frem til da benyttet man ulike innleide tømrerfirma i oppføring av egne prosjekter.

Nå ønsket vi bedre kontroll på ressursene, kvaliteten og fremdriften.

Fra starten har ryddighet i alle deler av prosessen vært ett av de viktigste målene.

Byggmestere som peker på plantegning utenfor byggeområde
hyttestue med utsikt

Dokumentasjon

Dagens tømrer må i tillegg til sag og hammer, også beherske digitale verktøy og dokumentere utførelsen. Vi har et gjennomarbeidet kvalitetssikringssystem fra Holte AS med sjekklister til de ulike delprosessene.

Dette sikrer god kvalitet og dokumentasjon. All dokumentasjon på boligen lastes opp i Boligmappa som følger huset, ved et eventuelt salg.

Her finnes tegninger, bruksanvisninger, fargekoder og alt du kan trenge, tilgjengelig for deg og eventuelle senere eiere.

Vi tilstreber ryddighet i alle deler av prosjektet. Dette sikrer et best mulig resultat og tilfredse kunder.

Fagkunnskap og kompetanse

Hos oss har det alltid vært viktig med kunnskap om faget. Derfor har vi fire medarbeidere med mesterbrev. Tømrere har svennebrev og vi rekrutterer nye medarbeidere ved å være godkjent lærebedrift. Så enten er du faglært eller i prosess til å bli det.

I dag er vi totalt 15 ansatte som tar på oss hele prosessen fra idé frem til ferdigstillelse.

Byggmestere som peker på plantegning utenfor byggeområde

Folka våre

Tonny Johansen

Daglig leder

Tonny er gründer av selskapet og har utdannelse fra BI og NMH. Han har jobbet i byggebransjen i over 25 år, de siste 15 årene i Byggspesialisten Øst AS. Han har ansvar for å kalkulasjoner, nye kunder og økonomi.

Henrik Arntzen

Henrik Arntzen

Bygg-tømrermester Prosjektleder

Henrik er prosjektleder og koordinerer alle operasjoner og fremdrift på byggeplassene. Han har jobbet i Byggspesialisten Øst AS siden 2009.

Ole Magne Refsahl

Ole-Magne Refsahl

Bygg-tømrermester
Bas

Ole Magne er faglig leder og har Teknisk fagskole som grunnlag for sitt Mesterbrev. Ole Magne liker gamle byggeteknikker og er tidvis leid ut når Statsbygg og andre trenger kompetanse til å bevare våre nasjonalskatter som f.eks Gokstadskipet. Ole Magne har vært ansatt hos oss siden 2010.

Kristian Åmodt-Løken

Kristian Åmodt-Løken

Montasjeleder og verneombud

Kristian har vært ansatt siden 2010 og har tatt Mesterbrev som kompetanseutvikling i tiden hos oss. Kristian er også ansvarlig for teamet hos oss som heiser prefabrikerte elementer.

Morten Myhre

Morten Myhre

Bygg-tømrermester
Bas

Morten har har tidligere arbeidet i egen tømrerbedrift. Men er nå en del av oss. Han har ansvar for prosjektene vi har i Vestfoldområdet.

Camilla H. Blikstad

Camilla H. Blikstad

Interiørdesigner

Camilla har ansvar for tilvalgsprosesser med sluttkunde og gir kvalifiserte råd basert på kundens ønsker og behov. Hun har også ansvar for styling av hus for salg.  

Tømrere

Vi har flere ansatte faglærte tømrere i vår stab. Tomas er en av disse som også har tatt fagbrev som ansatt hos oss.

Malere

Vi har flere malere i vår stab som har vært ansatt en årrekke. I tillegg til å sørge for den beste kvaliteten i egne prosjekter, tar vi på oss selvstendige maleroppdrag når kapasiteten tillater det.

Samarbeidspartnere